پیشرفت ۷۷ درصدی طرح بویلر‌های پتروشیمی کرمانشاه در شرکت آذرآب اراک

طرح نصب و راه‌اندازی ۲ دستگاه بویلر با ظرفیت تولید ۷۵ تن بخار در ساعت شرکت صنایع پتروشیمی کرمانشاه، توسط آذرآب اراک به پیشرفت فیزیکی ۷۷ درصدی رسیده است

به گزارش خبرگزاری ایپنا،مدیر طرح بویلر‌های پتروشیمی کرمانشاه در شرکت آذرآب اراک گفت: عملیات نصب تجهیزات مکانیکی به پایان رسیده و فعالیت‌های اجرایی در بخش پایپینگ همچنان ادامه دارد که پس از تکمیل این بخش و فراهم‌شدن الزامات فنی مربوطه، نصب تجهیزات ابزار دقیق و سیستم‌های کنترلی در دستور کار قرار خواهد گرفت.

وی اظهار کرد: این طرح شامل ۲ دستگاه بویلر با ظرفیت اسمی تولید ۷۵ تن بخار در ساعت برای هر دستگاه است که با تکمیل و راه‌اندازی هر ۲ واحد، ظرفیت اسمی تولید بخار در مجموع به ۱۵۰ تن در ساعت خواهد رسید.

مدیر این طرح ادامه داد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، هدف‌گذاری بر این است که تا پایان سال جاری، یکی از ۲ دستگاه بویلر به مرحله آمادگی برای پیش‌راه‌اندازی برسد.

جابری بیان کرد: بخار تولیدی این تجهیزات، یکی از زیرساخت‌های مهم موردنیاز برای پشتیبانی از فرایند‌های صنعتی مجتمع پتروشیمی کرمانشاه به شمار می‌رود و از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی گفت: اجرای این طرح ، نمونه‌ای از توانمندی شرکت صنایع آذرآب در مدیریت و اجرای طرح‌های صنعتی با دامنه یکپارچه مهندسی، تامین، ساخت، نصب و راه‌اندازی تجهیزات فرایندی در صنعت پتروشیمی است.

صنایع آذرآب اراک از زمان بدو تاسیس تاکنون جزو پیشروان ساخت نیروگاه‌های برق و تجهیزات پالایشگاهی در خاورمیانه و تامین‌کننده تجهیزات طرح‌های پتروشیمی، پالایشگاه‌های نفت و گاز و سازنده بخش‌های مختلف کارخانجات سیمان و نیروگاه‌های برق برای بخش دولتی و خصوصی است.

https://ipna.news/184772کپی شد!