لزوم توسعه زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی

استاندار بوشهر در همایش وفاق برای حمایت از اشتغال با حضور وزیر تعاون بر لزوم توسعه زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری ایپنا، ارسلان زارع استاندار بوشهر در همایش وفاق برای حمایت و صیانت از اشتغال با حضور شرکای اجتماعی در سالن اجتماعات سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: مردم استان بوشهر پاسدارانی شجاع برای صیانت از مرزهای این سرزمین و میزبانان شایسته‌ای برای صنایع نفت ، گاز و پتروشیمی بوده و هستند و موفقیت‌های صنایع در جنوب استان، با همراهی مردم شریف منطقه محقق شده است.

وی افزود: اگرچه استان بوشهر، فقط 1.5 درصد جمعیت و وسعت کشور را به خود اختصاص داده، اما سهمی که در تولید ناخالص ملی دارد، بالاتر از 8 درصد است.

ارسلان زارع یادآور شد: بوشهر، پس از تهران و خوزستان، سومین استان بزرگ اقتصادی کشور است و کوشش ما برای ارائه خدمات شایسته به مردم نجیب استان است.

وی افزود: استان بوشهر امروز به عنوان قلب تپنده صنعت انرژی کشور، نقشی بی‌بدیل در تولید، صادرات و ارز آوری جمهوری اسلامی ایران ایفا می‌کند. بخش قابل توجهی از ظرفیت صنعت نفت، گاز و پتروشیمی کشور در این استان مستقر است و این ظرفیت ارزشمند، مسئولیت همه ما را در مسیر توسعه پایدار دوچندان می‌کند.

استاندار بوشهر با تقدیر از حمایت‌های دکتر میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از مردم استان بوشهر تصریح کرد: با وجود چالش‌هایی که به دلیل جنگ تحمیلی اخیر در صنایع استان داشتیم، لکن با تدابیر مناسب شاهد اقدامات لازم برای بازسازی و بهسازی صنایع آسیب‌دیده هستیم که قطعا در تثبیت اشتغال جوانان موثر است.

وی اضافه کرد: از جمله واحدهای آسیب‌دیده تهاجم دشمن آمریکایی صهیونیستی، پتروشیمی جم بوده که با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، شاهد فعالیت‌های مناسبی برای بازسازی هستیم که موجبات استمرار تولید می شود.

وی افزود: با همه چالش های درآمدی و آسیب های وارد شده به این واحد تولیدی، به گفته مدیر عامل، حتی یک نفر از کارگران این شرکت هم تعدیل نشده است.

استاندار بوشهر ابراز داشت: از اقدامات خوبی که پیرو دستورات وزیر تعاون انجام شده، راه‌اندازی و تجهیز مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای و مهارتی در استان و انعقاد تفاهم‌نامه برای ایجاد و تجهیز هنرستان‌های جوار کارخانه در 4 شهرستان جنوبی است.

وی بیان کرد: با توجه به نیاز شرکت‌های مستقر در جنوب استان به جوانان ماهر و آموزش‌دیده، این هنرستان‌های جوار کارخانه، نقش‌آفرینی ویژه‌ای خواهند داشت.

استاندار بوشهر خاطر نشان کرد: در یک‌سال اخیر، هر کدام از جوانانی که متناسب با نیازهای مشاغل شرکت‌های مستقر جنوب استان، آموزش‌های مهارتی دیدند، مشغول به کار شدند که اهمیت زیادی دارد.

ارسلان زارع در ادامه با بیان اینکه 75 دصد مصارف گاز ایران از استان بوشهر تأمین می‌شود خاطر نشان کرد: ایجاد اشتغال برای جوانان بومی استان در تاسیسات نفت و گاز و پتروشیمی مورد تاکید قرار دارد.

نماینده عالی دولت در استان با بیان اینکه توسعه زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی از تاکیدات دکتر پزشکیان رئیس‌جمهور و دولت وفاق ملی قرار دارد اظهار داشت: در این راستا، حوزه معاونت اقتصادی استانداری بوشهر و شرکت ملی صنایع پتروشیمی، اقدامات خوبی انجام داده اند که باید تقویت و استمرار یابد.

ارسلان زارع در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه اصلاح ساختار پرورش میگو در استخرهای استان مورد تاکید قرار دارد گفت: بهره‌برداری از شیوه نوین در استخرهای پرورش میگو، ارزش زیادی دارد به گونه‌ای که میزان تولید میگو از 5 تن به 50 تن ارتقا می‌یابد. لازمه اجرای اصلاح ساختار، تامین سرمایه ثابت به منظور تامین برق و سایر ملزومات، تجهیزات و امکانات است که در این راستا انتظار می رود، بانک های مرتبط از جمله توسعه تعاون و رفاه کارگران در این زمینه همکاری بیشتری داشته باشند.

استاندار بوشهر در بخش دیگری از سخنان خواستار توجه بیشتری به اشتغال نیروهای بومی شد و از وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی به سبب اعتماد به مدیران بومی قدردانی کرد.

https://ipna.news/181496کپی شد!