همزمان با برگزاری روز ایران در نمایشگاه chinaplas 2025 انجام شد:

بازدید مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی از زیر ساخت های لجستیک چین در حاشیه برگزاری نمایشگاه chinaplas 2025

معاون وزیر نفت و مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی همزمان با برگزاری روز ایران در نمایشگاه chinaplas 2025 از بندر Taicang و انبار Feima بازدید کرد.

به گزارش خبرگزاری پتروشیمی‌ ایران (ایپنا)،حسن عباس زاده  معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی و نمایندگان هلدینگ های پتروشیمی ازامکانات لجستیکی و زیرساخت‌های پیشرفته مجموعه بندر Taicang ، انبار Feima و همچنین بندر Feisu، بازدید کرده و زمینه های همکاری های آتی با شرکت های چینی مورد بررسی قرار گرفت.

این گزارش می افزاید: بندر Feisu با دارا بودن ترمینالی به طول ۳۰۰ متر، عمق آب ۱۲ متر و پس‌کرانه‌ای به وسعت ۱۴ هکتار، ظرفیت تخلیه و بارگیری بیش از ۲.۵ میلیون تن کالا در سال را دارد و سالانه پذیرای بیش از ۱۶۰ کشتی است. همچنین، این بندر توانایی پذیرش کشتی‌هایی با ظرفیت تا ۱۵۰ هزار تن را داراست.

انبار Feima نیز با ظرفیت نگهداری ۲۰۰ هزار تن پلیمر و پلاستیک، به عنوان یکی از انبارهای مدرن منطقه شناخته می‌شود.

این مرکز مجهز به خط بسته ‌بندی مجدد کاملاً خودکار بوده و از راهکارهای نوآورانه ‌ای برای جا به ‌جایی بار بهره می‌برد؛ از جمله انتقال بار با بیگ ‌بگ، استفاده از شناورهای بالک، و تخلیه با چرخش ۱۸۰ درجه پالت و تفکیک بار است.

https://ipna.news/175390کپی شد!
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *