توسط صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر انجام شد،

خرید ۱۰ درصد سهام پتروشیمی شازند اراک

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر استان همدان گفت: ۱۰ درصد سهام پتروشیمی اراک برای صندوق خریداری شد که دچار مشکلات آتی سایر صندوق ها نشود و تراز صندوق تا سال ۱۴۲۲ مثبت است. به گزارش روزانه نیوز، حاتم شکری روزشنبه در نشست خبری که به مناسبت روز خبرنگار برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری پتروشیمی‌ ایران ( ایپنا)،مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر استان همدان گفت: ۱۰ درصد سهام پتروشیمی اراک برای صندوق خریداری شد که دچار مشکلات آتی سایر صندوق ها نشود و تراز صندوق تا سال ۱۴۲۲ مثبت است.

 حاتم شکری روزشنبه در نشست خبری که به مناسبت روز خبرنگار برگزار شد، اظهار داشت: قبل از انقلاب مهاجرت از روستا به شهر افزایش داشت و کلمه ای به نام رفاه در کشور شکل نگرفته بود و فراوانی جمعیت روستا به دلیل بهره مند نبودن از خدمات رفاهی به حاشیه شهر افزایش یافت اما بعد از انقلاب آهنگ مهاجرت کاهش یافت و علت آن بهره مندی افراد از خدمات رفاهی و اجتماعی بود.

وی افزود: با این تفاوت که قشر روستایی از خدمات رفاهی و اجتماعی بهره مند نبودند لذا اولین هدف تشکیل صندوق روستایی جلوگیری از کاهش مهاجرت، کاهش فقر مطلق، کاهش اختلاف طبقاتی، حفظ کرامت انسانی در زمان نیاز از فلسفه های تشکیل صندوق بود.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر استان همدان بیان کرد: ویژگی های این صندوق برای جذب افراد پرداخت حق بیمه به صورت سالیانه که دو سوم حق بیمه از جانب دولت، در قالب بازنشستگی، از کار افتادگی، فوت و نقل و انتقال سابقه به سایر صندوق ها نیز در نظر گرفته شده.

شکری خاطر نشان کرد: انتقال سابقه و بهره مندی از خدمات بیمه تکمیلی برای افرادی که ماهیانه حقوق دریافت می‌کنند در دولت سیزدهم محقق شد.

به گفته وی، ۲ میلیون ۸۶ نفر عضو صندوق شدند و
۱۴۷ هزار بیمه شده از سال ۸۴ تا به امروز وجود دارد که جامعه هدف استان ۲۸۹ هزار نفر بود که سهم آقایان ۱۱۴ هزار نفر و سهم بانوان ۳۲ هزار نفر است.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر استان همدان گفت: ۳ هزار عشایر تحت پوشش هستند که ۲۰۰ خانواده از صندوق مستمری دریافت می‌کنند.
شکری اشاره کرد: در استان همدان ۷ هزار و ۷۰۰ نفر مستمری دریافت می کنند و همین تعداد از خدمات بیمه تکمیلی نیز بهره مند شدند.

شکری در خصوص تعداد بیمه شدگان در شهرستانها اشاره کرد: در شهرستان همدان ۲۶ هزار بیمه شده، شهرستان ملایر ۲۳ هزارنفر، شهر کبودراهنگ ۲۰هزار نفر، شهرستان نهاوند ۱۸ هزار نفر، شهرستان اسدآباد ۱۲ هزار نفر، شهرستان بهار ۱۶ هزار نفر، شهرستان رزن ۹ هزار نفر، شهرستان فامنین ۷ هزار نفر، شهرستان درگزین ۵ هزار نفر، شهرستان تویسرکان ۱۱ هزار نفر بیمه شده دارند.
وی در خصوص تعداد مستمری بگیران هر شهرستان به تفکیک شهرستان اشاره کرد: در شهرستان همدان ۱هزار و ۲۰۰ نفر، شهرستان ملایر یک هزار ۲۴۵، شهرستان نهاوند ۷۰۰ نفر، شهرستان کبودراهنگ ۱هزار و ۲۰۰نفر ، شهرستان اسدآباد۶۲۱نفر، شهرستان بهار یکهزار نفر ، شهرستان رزن ۵۸۶ نفر، شهرستان فامنین ۲۵۹ نفر، شهرستان درگزین۲۰۰ نفر، شهرستان تویسرکان ۹۲۱ نفر و مستمری بگیر عشایر ۲۰۰ خانوار است.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر استان همدان تصریح کرد: از ابتدای سال تا امروز۴ هزار نفر تحت پوشش قرار گرفتن و ۲۶ هزار نفر حق بیمه خود را تمدید کردند.

شکری با اشاره به اینکه جزء ۵ استان برتر در جذب بیمه شدگان هستیم، افزود: برای تبلیغ و ترویج صندوق از همه ظرفیت های دستگاه های اجرایی استفاده کردیم ، از صداو سیما و رسانه بهره بردیم ، ۷۰۰ میز خدمت در سه ماه گذشته برگزار کردیم.

به‌گفته وی، ۴ اقدام ارزشمند در دولت سیزدهم برای بیمه شدگان انجام شد که می توان به افزایش ۴۰ درصدی حقوق برای اولین بار در ۱۸ سال گذشته اشاره کرد، پرداخت ۲۲هزار فقره تسهیلات به ارزش ۵ میلیون بدون ضامن و بدون سود، افزایش سطوح درآمدی که ۶۰ تا ۱۰۰ درصدی است، که این امکانات باعث شد ۱۵ هزار به بیمه شدگان افزوده شود.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر استان همدان اذعان داشت: خرید خدمت سربازی نیز از اهداف آینده این صندوق است.

https://ipna.news/166579کپی شد!