زمستان پتروشیمی بوعلی سینا سرد نیست

ایداری و تداوم تولید پتروشیمی بوعلی سینا به همراه فروش مستمر در زمستان سخت هم ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری پتروشیمی ایران(ایپنا)؛ محمد رحیمی پور مدیر مالی پتروشیمی بوعلی سینا در خصوص قطعی گاز مجتمع ها در زمستان  گفت: خوراک این پتروشیمی مایعات است و کاهش و قطع فشار گاز تاثیری در تولید این شرکت ندارد.

رحیمی پور گفت: طبق روال گذشته از ظرفیت اسمی مجتمع به میزان سالانه یک میلیون و هفتصد هزار تن، حداکثر استفاده شده است.

مدیر مالی پتروشیمی بوعلی سینا گفت: در هشت ماهه نخست سال ۱۴۰۰ مقدار امیلیون و ۳۰۵ هزار و ۳۹۹ تن تولید داشته ایم و در ۸ ماهه سال جاری مقدار ۱ میلیون و ۳۸۲ هزار و ۴۵۷ تن تولید کردیم و حدود ۶ درصد بیش از سال گذشته تولید داشتیم.

وی گفت: خوراک نفتا و میعانات گازی مجتمع از شرکت نفت و مناطق نفت خیز جنوب و پارس جنوبی عسلویه تهیه میشود و مشکلی بابت کاهش مصرف در هیچ دوره ای نبوده است حتی تولید شرکت امسال نسبت به سال گذشته بیشتر هم خواهد شد.

https://ipna.news/163172کپی شد!
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *