فعالیت های واحد تصویربرداری بیمارستان بزرگ نفت اهواز در بحران کرونا

از آغاز بحران کرونا ویروس تاکنون ۱۰.۸۹۷ مورد سی تی اسکن برای بیماران مشکوک به کووید۱۹ انجام شده است.

به گزارش خبرگزاری پتروشیمی ایران(ایپنا)؛ از شروع بحران کرونا تاکنون فعالیت واحد تصویربرداری بیمارستان بزرگ نفت اهواز و بخش سی تی اسکن این مجموعه که یکی از ارکان تشخیص بیماری کرونا بوده است ، نسبت به گذشته افزایش چشمگیری داشته است. در همین رابطه با بیژن امین فر رئیس بخش رادیولوژی گفتگویی انجام دادیم که در زیر می خوانید:

امین فر مسئول بخش رادیولوژی بیمارستان بزرگ نفت اهواز با بیان اقداماتی که از ابتدای شیوع ویروس کرونا در واحد تصویر برداری انجام شده است گفت : در ابتدای شیوع کرونا تلاش های ویژه ای در جهت آموزش کارکنان در زمینه رعایت بهداشت فردی و استفاده صحیح و حداکثری از وسایل حفاظت فردی انجام شد . به علاوه در جهت افزایش روحیه کارکنان واحد تصویربرداری تیم حمایت روانی با حضور روانپزشکان و روانشناسان بهداشت و درمان اهواز تشکیل و حمایت های لازم از پرسنل این بخش انجام گرفت . همچنین در جهت افزایش دانش و مهارت و تجربیات همکاران و به اشتراک گذاشتن اطلاعات علمی ، صحیح و بروز گروه های مجازی تشکیل شد تا از طریق مسئولین واحد ، جدید ترین اطلاعات در بین همکاران منتشر شود.

امین فر اظهار داشت: از ابتدای اسفند ماه و با شیوع بیماری کرونا در کشورمان ، تا کنون تعداد ۱۰.۸۹۷ مورد سی تی اسکن و ۱.۸۳۲ عکس رادیولوژی قفسه سینه (Chest Radiography)، جهت بیماران مشکوک به کووید ۱۹ انجام شده است . به علاوه کلیه خدمات تخصصی سی تی اسکن اندام های دیگر و سی تی اسکن های با تزریق و سی تی آنژیو به بیماران بستری و سرپایی نیز ارائه شده است.

وی افزود : خوشبختانه طی یکماه اخیر روند مراجعه بیماران مشکوک به کووید۱۹ سیر کاهشی داشته است ، به طوری که تعداد سی تی اسکن انجام شده برای بیماران مشکوک به کرونا در خرداد ماه ۳.۶۰۹ مورد و در تیر ماه ۲.۸۸۹ مورد بوده است و درحال حاضر تعداد سی تی اسکن انجام شده در جهت تشخیص بیماری کرونا به کمتر از ۱۰۰ مورد در شبانه روز رسیده است.

امین فر در ادامه گفت : علاوه بر ارائه خدمات تشخیصی در بخش تصویربرداری ، در صورت درخواست پزشک ، رادیوگرافی قفسه سینه نیز به صورت ۲۴ ساعته توسط کارشناسان رادیولوژی و بوسیله یک دستگاه پرتابل رادیولوژی ، در بخش های بستری کووید و بخش ICU انجام شده است.

وی با اشاره به افتتاح کلینیک ریه در مجتمع تخصصی سلامت خانواده شهدای نفت در اواخر اسفند ماه گفت : پس از راه اندازی کلینیک ریه ، بخش رادیولوژی نیز جهت تسریع در ارایه خدمات تشخیصی و درمانی درآن مکان راه اندازی شد.

مسئول بخش رادیولوژی بیمارستان بزرگ نفت اهواز با اشاره به استمرار دیگر خدمات بخش تصویربرداری در بحران اخیر گفت : از آغاز بحران کووید ۱۹ تاکنون ضمن رعایت همه ی پروتکل های ابلاغی ، بخش های سونوگرافی و MRI نیز همچنان فعال بوده و تعداد ۱.۱۴۴ MRI و ۵.۰۹۳ سونوگرافی انجام شده است . به علاوه جهت حفظ سلامت مراجعین یک کلینیک سونوگرافی اختصاصی در مکان و با دستگاه مجزا جهت بیماران کووید۱۹ که نیاز به انجام سونوگرافی دارند ، راه اندازی شده است.

وی افزود : به همت مدیریت ارشد و به منظور ارتقاءکیفیت و استمرار بی وقفه خدمات ، اقدامات لازم جهت خرید دستگاه جدید سی تی اسکن پیشرفته ۱۲۸ اسلایس در حال انجام می باشد.

وی در خصوص مدیریت چینش نیروها در بحران اخیر گفت : به منظور پیشگیری از کمبود نیرو در بحران کووید۱۹ و احتمال ابتلاء همکاران ، سه نفر از کارشناسان بخش رادیولوژی آموزش های لازم در خصوص انجام سی تی اسکن را دیده اند تا در صورت ابتلاء همکاران ، فعالیت ها و خدمات بخش سی تی اسکن به شکل روتین ادامه یابد.

امین فردر پایان از حمایت و پشتیبانی مدیریت ارشد و تلاش صادقانه و بی دریغ همه ی همکاران واحد تصویر برداری از جمله پزشکان متخصص رادیولوژیست ، کارشناسان بخش های مختلف و همکاران پذیرش و خدمات تقدیر و تشکر کرد.

https://ipna.news/151774کپی شد!