پتروشیمی ارومیه گواهینامه عدم آلایندگی دریافت کرد
خورنا|باقرگل فر:شرکت پتروشیمی ارومیه موفق به دریافت گواهینامه عدم آلایندگی از سوی اداره کل حفاظت محیط زیست ایران شد.
بنابه گزارش سرویس نفت و پتروشیمی ؛ مدیرعامل پتروشیمی ارومیه با اعلام این خبر افزود : گواهینامه یاد شده در راستای پیادهسازی اقدامات زیست محیطی از جمله انتخاب و احداث واحد اسید سولفوریک بر اساس فرآیند جذب مضاعف با تکنولوژی مدرن و میزان آلایندگی به مراتب کمتر از استاندارد سازمان محیط زیست ایران را دارامیباشد و همچنین نصب سیستم آنالیزور آنلاین اندازهگیری گازهای آلاینده زیست محیط که اطلاعات آن بصورت آنلاین به سازمان محیط زیست جهت کنترل و پایش ارسال میگردد صورت گرفت .
کریم دلجوان تصریح کرد : بازیافت و استفاده مجدد از پسابهای صنعتی در واحدهای شرکت که ضمن کاهش مصرف آب از تولید و انباشت پسابهای صنعتی جلوگیری بعمل میآید و استفاده از بویلرهای بازیافت حرارتی در واحد اسید سولفوریک جهت تولید بخار که باعث کاهش استفاده از سوختهای فسیلی در بویلرهای مجتمع شده است را از دیگر عوامل دریافت گواهینامه آلایندگی توسط پتروشیمی ارومیه ذکر کرد .
دلجوان افزود: ترویج فرهنگ ایمنی، بهداشت و محیط زیست رابه صورت جدی در دستور کار خود قرار داده است و این مهم موجب گردیده برنامه ریزی منسجم و متعددی جهت اقدامات زیست محیطی را در سرلوحه فعالیتهای جاری شرکت قرار گیرد.
مدیرعامل پتروشیمی ارومیه تصریح کرد : مدیریت مواد زائد و پسماندها نیز از جمله اقدامات دیگری است که صورت پذیرفته در همین ارتباط میتوان به توزیع سطلهای جمعآوری کارتن پلاست در سطح شرکت با هدف جداسازی کاغذهای دور ریز از سایر زبالهها و در نتیجه کمک به بهبود و ارتقای محیط زیست اشاره کرد که بازیافت هر تن کاغذ مانع از قطع ۱۷ درخت میشود.
وی خاطر نشان کرد : با بهبود روشهای فرآیندی و نوسازی واحدها راندمان تولید افزایش یافته و پتروشیمی ارومیه به عنوان یکی از اولین پتروشیمیهای شمالغرب کشور، موفق به تولیدبالاتراز ظرفیت اسمی خود گردیده است .
شایان ذکر است پتروشیمی ارومیه یکی از شرکتهای تابعه گروه پتروشیمی سرمایه گذاری ایرانیان است و از ظرفیت تولید سالانه ۹۴۰۰۰ تن محصولاتی شامل کریستال ملامین، سولفات آمونیوم و اسید سولفوریک برخورداراست و با سرمایه گذاری انجام شده در این واحد صنعتی پروژه تولید سولفات پتاسیم با ظرفیت سالیانه ۴۰ هزار تن و واحد اسید کلریدریک با ظرفیت ۵۰۰۰۰ تن در سال با پیشرفت حدود ۹۵% طی سال جاری به بهره برداری خواهد رسید.