عرضه مواد اولیه پتروشیمی در بورس کالا افزایش یافت

به گفته سرپرست توسعه صنایع پایین دستی شرکت ملی پتروشیمی، عرضه مواد اولیه برای صنایع دستی پتروشیمی در بورس افزایش یافت.

به گزارش خبرگزاری ایپنا ، محمد متقی سرپرست توسعه صنایع پایین دستی شرکت ملی پتروشیمی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در پاسخ به این پرسش که آیا عرضه محصولات مواد اولیه پتروشیمی افزایش یافته است، گفت: افزایش عرضه مواد اولیه مواد اولیه پتروشیمی به صورت کلی بهتر شده است که در برای هر محصول متفاوت است، اما مشکل پلی اتیلن حل شده و می‌توانیم به اندازه کفایت در بازار ارائه و تامین کنیم، در مورد سایر کالاها متفاوت است.
در کل تلاش بر این است که با برگشتن برخی واحدهایی که در طی جنگ دچار آسیب شده بودند را به جریان تولید برگردانیم و سایر کالاهایی که در بازار دچار کمبود شده را طریق واردات تامین کنیم.
مضاف بر اینکه واردات و مسائل دیگر هم همزمان اتفاق می‌افتد، چه به وسیله تولید کنندگان و چه وسیله عرضه کنندگان که عرضه بیشتر شود، بتواند آرامش نسبی صنایع پایین دستی در بازار برقرار شود.
وی در پاسخ به اینکه صنایع پایین دستی با چند درصد ظرفیت کار می‌کنند، کفت: صنایع دستی را باید از متولی آن، وزارت صنعت بپرسید که می‌تواند آمار دقیق تری ارائه کند.
متقی در مورد عرضه مواد اولیه پتروشیمی در بورس کالا گفت: همانطور که عرض کردم، ما روند صعودی در عرضه مواد اولیه داشتیم که نسبت به بعد از جنگ افزایش یافته است.

البته در یکی دو ماه اخیر به خاطر محدودیت برق که در کشور حاکم بود و همچنین به دلیل به تامین سوخت، یک مقدار نسبت به قبل در برخی اقلام عقب نشینی داشتیم ، اما کم کم هوا خنک‌تر می‌شود، می‌توانیم برق بیشتری از شبکه بگیریم و تولید بیشتر داشته باشیم.

متقی این را هم گفت: موضوع واردات مواد اولیه و فعالیت پایین دستی را باید از متولیان، یعنی وزارت صنعت بپرسید، داده های صنایع پایین دستی در سامانه جامع تجارت است که به آن دسترسی نداریم.

https://ipna.news/182260کپی شد!