محمد شریعتمداری، اولویت‌های برنامه اصلاح و توسعه ساختاری هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس در سال ۱۴۰۴ را اعلام کرد

مدیرعامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس، در جمع مدیران واحدهای تولیدی این گروه، ضمن تشریح راهبرد این هلدینگ برای توسعه و تحول در سال ۱۴۰۴ در صنعت پیشران پتروشیمی گفت: مجتمع‌ها باید موضوع سرمایه‌گذاری در تحقیق‌وتوسعه را جدی بگیرند. 

به گزارش خبرگزاری پتروشیمی‌ ایران (ایپنا) به نقل از روابط عمومی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، محمد شریعتمداری با اشاره به اهمیت تأسیس صندوق سرمایه‌گذاری‌های خطرپذیر گفت: این صندوق گام بزرگی برای هموارکردن حضور شرکت‌های دانش‌بنیان به شمار می‌رود.

وی بر لزوم تهیه پیوست مالی برای آغاز طرح‌ها تأکید کرد و افزود: اجازه نخواهیم داد هیچ طرحی بدون پیوست مالی آغاز شود. قرار نیست طرح آغاز شود و بعد تازه برویم فکر کنیم که تأمین مالی را از کجا انجام دهیم. ضمن اینکه برای تمامی طرح‌ها می‌بایست چشم‌اندازی که تاریخ انجام و اتمام تمامی اقدامات در آن لحاظ شده باشد ترسیم شود. همچنین منابع مالی را بر اساس پیشرفت طرح‌ها اختصاص خواهیم داد. قرار نیست که مشکلات مالی دیگرمان با بودجه اجرای طرح‌ها رفع شود.

شریعتمداری ضمن تاکید بر اجرای راهبرد حمایت از ساخت داخل به برگزاری همایش پتروفن و نمایشگاه پتروکم اشاره و تصریح کرد: این اقدامات نباید به زمان محدودی ختم شوند بلکه نیاز به دبیرخانه دائمی دارد تا تبدیل به پل ارتباطی شرکت‌های تولیدی با هلدینگ شود.

مدیر عامل هلدینگ خلیج فارس در ادامه به تلاش‌های صورت‌گرفته در شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس و مجتمع‌های تولیدی آن اشاره کرد و گفت: همه آمار و ارقام نشان از روند روبه‌رشد تولید و فروش در این شرکت دارد و این نشان‌دهنده اقدامات خوب‌صورت گرفته است.

وی با تأکید بر این نکته که اقدامات خوب نباید در همین نقطه متوقف شود و برنامه‌های جدیدی باید اجرا شود، ادامه داد: معتقدم که هلدینگ می‌بایست کار نظارت، تشویق، حمایت و تعیین راهبرد و سیاست کلان را بر عهده داشته باشد، بنابراین به‌عدم تمرکز اعتقاد دارم.

شریعتمداری با تأکید بر اینکه ساختار تشکیلاتی می‌بایست تا پایان سال ۱۴۰۴ اصلاح شود، افزود: علاوه بر ساختار در موضوع منابع انسانی نیز مشکلاتی وجود دارد که نیاز به اصلاح دارد.

مدیرعامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس، در خصوص اهمیت مدیریت ریسک در صنایع پتروشیمی تصریح کرد: کار مدیریت ریسک نباید تزیینی و در حد چند کتابچه باشد. آن‌ها باید از مسائل فنی فراتر رفته و در موضوعات مالی، تهدیدات اقتصادی، غیراقتصادی و بیرون سازمانی نیز ورود کنند.

وی در بخش دیگری اظهاراتش به اهمیت استفاده از هوش مصنوعی پرداخت و گفت: در این موضوع باید از شواف پرهیز کنیم و در عمل به استفاده از هوش مصنوعی و هوش صنعتی برسیم. به همین منظور شورای تحول دیجیتال وظیفه واقعی‌سازی استفاده از هوش مصنوعی را دنبال خواهد کرد.

شریعتمداری در پایان خطاب به مدیران مجتمع‌های تولید خاطر نشان کرد: برقراری ارتباط حسنه و مستمر با جوامع محلی یک امتیاز برای مدیران محسوب می‌شود؛ مدیر موفق کسی است که با مردم و مسئولان محلی ارتباط خوبی داشته باشد؛ اما نکته مهم این است که نباید این ارتباط به روابط غیرقانونی غیرقابل‌دفاع ختم شود.

https://ipna.news/175272کپی شد!
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *