مدیرعامل پتروشیمی زاگرس تاکید کرد:

قطعی گاز پتروشیمی زاگرس در سال جاری به ۸۰ روز رسیده است

مدیرعامل پتروشیمی زاگرس گفت: با توجه به ناترازی گاز و کاهش تولید در سنوات قبل به گونه ای که در سال گذشته ۲۰ روز بوده به حدود ۸۰ روز قطعی گاز در سال جاری رسیدیم، لذا چاره ای جز این نداریم که به فکر پایداری تولید و پایداری خوراک باشیم.

به گزارش خبرگزاری پتروشیمی‌ ایران ( ایپنا)،متین دیداری، مدیرعامل پتروشیمی زاگرس در حاشیه امضای تفاهمنامه پویش کاهش ۱۰ درصدی مصرف برق و گاز این شرکت با شرکت ملی صنایع پتروشیمی اظهار داشت: پتروشیمی زاگرس بزرگترین مجتمع متمرکز تولیدکننده متانول دنیا با ظرفیت ۳.۳ میلیون تن در سال بوده و در عین حال بزرگترین مصرف کننده خوراک گاز متان در منطقه به تناسب ظرفیت تولید است. با توجه به ناترازی گاز و کاهش تولید در سنوات قبل به گونه ای که در سال گذشته ۲۰ روز بوده به حدود ۸۰ روز قطعی گاز در سال جاری رسیدیم، لذا چاره ای جز این نداریم که به فکر پایداری تولید و پایداری خوراک باشیم.
دیداری افزود: با توجه به طرحی که در چند ماه گذشته مطرح شد و در دست بررسی قرار گرفت و امروز هم تفاهمنامه آن نهایی شد، قرار بر این شد که حدود ۵ میلیون نرمال مترمکعب گاز به پتروشیمی زاگرس اختصاص داده شود و از محل عواید آن، ما کارهای زیربنایی و زیرساختی در حوزه کاهش مصرف گاز را شاهد باشیم و خوشبختانه امروز با سرمایه گذاری پتروشیمی زاگرس این کار آغاز شد تا بتوانیم به ۱۰ درصد کاهش مصرف و روزانه حداقل ۶۰ میلیون نرمال مترمکعب کاهش و صرفه جویی در مصرف گاز برسیم.
مدیرعامل پتروشیمی زاگرس در مورد تامین خوراک گاز متان از کشورهای منطقه در راستای تامین خوراک پایدار با توجه به اینکه متوسط قیمت خوراک ۵۰ درصد قیمت خوراک داخل است، اعلام کرد: در خصوص امکان تهیه خوراک از کشورهای همسایه،‌ یکسری امکانات و زیرساختهایی را نیاز دارد. تاکنون بحث تامین از کشور ترکمنستان مطرح بوده که ظاهرا فقط روزی ۱۰ میلیون نرمال مترمکعب امکانپذیر است و ظرفیت تزریق بیشتر از آن وجود ندارد، و به زیرساخت نیاز دارد تا گاز کشورهای همسایه را به شبکه گاز پتروشیمی ها و حتی خود شبکه سراسری گاز تزریق شود که در حال حاضر چنین امکانی وجود ندارد و اقدامی در این حوزه انجام نشده است. همچنین برای تامین گاز از قطر فعلا برنامه ای نداریم. لذا پتروشیمی زاگرس اولویت خود را در حوزه بهره برداری گازهای فلر در بالادست و در حوزه صرفه جویی قرار داده است تا بتوانیم پایداری خوراک را تامین کنیم.

https://ipna.news/174134کپی شد!
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *