شفاف سازی پتروشیمی تندگویان از آتش سوزی و وضعیت فعالیت خط تولید

شرکت پتروشیمی تندگویان درباره علت آتش سوزی توضیح و از عدم خسارت مالی و جانی و در مدار تولید بودن همه بخش ها خبر داد.

به گزارش خبرگزاری پتروشیمی‌ ایران ( ایپنا)،شرکت پتروشیمی تندگویان پیرو آتش سوزی به دلیل نشت روغن از عدم خسارت مالی و جانی و قرار گرفتن واحدهای پلیمری بطور کامل در مدار تولید خبر داد.

بر اساس این گزارش، “شگویا” پیرو اخبار منتشره در فضای مجازی مبنی بر آتش سوزی در این شرکت اعلام کرد: شنبه ۱۱ شهریور به دلیل نشت روغن از ولو مسیر روغن کوره واحد شیمیای یک (1PTA) منجر به حادثه آتش سوزی جزئی شد که بلافاصله با اقدام به موقع آتش‌ نشانی در همان دقایق اولیه، آتش مهار و شرایط عادی‌ سازی شد.

خوشبختانه این حادثه هیچ گونه مصدوم و یا خسارت مالی با اهمیتی نداشت. همچنین واحدهای پلیمری تولیدکننده گریدهای بطری و الیاف به عنوان محصولات نهایی به طور کامل در مدار تولید هستند.

https://ipna.news/167152کپی شد!
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *