شکسته شدن رکورد تولید روزانه پتروشیمی خارک در شش سال اخیر

مدیر عامل پتروشیمی خارک از شکسته شدن رکورد تولید روزانه پتروشیمی خارک در شش سال اخیر خبر داد.
به گزارش خبرگزاری پتروشیمی‌ ایران ( ایپنا)،حسن وفایی افزود: در حالی که ظرفیت اسمی تولید روزانه پتروشیمی خارک ۳۴۴۰ تن متانول، پروپان، بوتان، پنتاپلاس و گوگرد است در روز ۱۵ اذر با تولید ۳۴۱۲ تن رکورد تولید روزانه پس از شش سال شکسته شد.

مدیر عامل پتروشیمی خارک گفت: از اول سال جاری تاکنون ۸۱۵ هزار تن انواع محصول تولید کرده ایم که نسبت به مدت مشابه سال قبل با ۶۰ هزار تن افزایش مواجه می‌باشد وی تصریح کرد: با رفع موانع تولید انشا الله در سالی که مقام معظم رهبری به عنوان سال رشد تولید و کاهش تورم نامگذاری کرده اند رکورد تولید در ۱۰ سال اخیر را خواهیم شکست.

وی اظهار داشت: لازم می‌دانم از همه کارکنان و مدیران دلسوز پتروشیمی خارک که دل در گرو توسعه و پیشرفت این شرکت دارند تشکر کنم و انشا الله بتوانیم با توسعه همه جانبه و اجرای طرح‌های توسعه ایی گام‌های جدی برای پیشرفت و توسعه این پتروشیمی برداریم.

https://ipna.news/168574کپی شد!
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *