پیشرفت پتروشیمی هلیلان با تلاش دولت سیزدهم به ۴۲ درصد رسید
![](https://ipna.news/app/files/2023/07/170367052-300x200.jpg)
وی با اشاره به اینکه سال گذشته از محل تبصره ۱۸ بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات در اختیار این پروژه قرار گرفت، افزود: بیش از ۴۰ میلیون یورو دستگاه و تجهیزات توسط سرمایه گذار این پروژه خریداری شده و در منطقه هلیلان قرار دارند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان ایلام عنوان کرد: پیشنهاد شده برای تسهیلات بعدی پتروشیمی هلیلان در سفر بعدی رئیس جمهور به استان به این مسئله توجه جدی شود.
محمدرحیمی بیان کرد: یک نیروگاه برق ۸۰ مگاواتی نیز در پتروشیمی هلیلان برای تامین برق پروژه ساخته شده که برق تولیدی به شبکه استان نیز تزریق می شود.
وی گفت: ساخت و سازهای عمرانی در پروژه هلیلان در سال جاری شتاب می گیرد، روند پیشرفت پروژه هم اکنون مطلوب است و بطور قطع در آینده باعث پیشرفت و آبادانی در منطقه محروم هلیلان می شود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان ایلام با اشاره به اینکه در حال حاضر بیش از ۴۳ نفر در پروژه پتروشیمی هلیلان مشغول به کار هستند، اضافه کرد: این پروژه سالانه ۲۰۰ هزار تن پلی اتیلن سبک ، اتیلن و وینیل استات تولید می کند.
اضافه کرد: مصوبه احداث ناحیه صنعتی پایین دستی پتروشیمی دهلران از محل سفر رئیس جمهور نیز به طور ۱۰۰ درصد انجام شده و تمامی زیرساخت های لازم مثل آب و برق برای سرمایه گذاری فراهم است.
محمدرحیمی بیان کرد: چند طرح مهم صنعتی همچون تسهیلات سرمایه در گردش برای فولاد ایوان، طرح تولید اسید سولفوریک و اجرای فاز دوم طرح کاغذ سنگی چرداول برای سفر دوم رئیس جمهور به استان پیش بینی شده است.