تعمیرات در حین تولید ۱۱۵ درصدی توسط متخخصان پتروشیمی غدیر

ویژگی‌ منحصر به فرد پروژه رفع موانع و گلوگاه های تولید ، اجرای برنامه تعمیراتی بدون توقف و کاهش تولید بوده که با حضور تیم‌های متخصص عملیاتی این پروژه با حداکثر بهره وری و بدون حادثه انجام شد.

به گزارش خبرگزاری پتروشیمی ایران(ایپنا)؛با اشاره به اجرای یکی از بزرگترین پروژه‌های رفع موانع و گلوگاه های تولید سال‌های اخیر پتروشیمی «غدیر»، این پروژه به صورت ضربتی، بدون کاهش و توقف تولید، امکان تولید بالاتر از ظرفیت اسمی در غدیر فراهم شده است.

تعویض و نوسازی سه دستگاه مبدل واحد «وی.سی.ام» وینیل کلراید منومر و بازسازی یک دستگاه مخزن ذخیره سازی که علاوه بر این با اجرای برنامه‌ای ۱۰ روزه، عملیات شستشو و تعمیرات هفت راکتور واحد «پی.وی.سی» و رفع نشت و شکستگی لاین خروجی راکتورها هم بدون حادثه و با استفاده از توان کارشناسان داخلی پتروشیمی غدیر با موفقیت انجام شده است.

با اجرای برنامه شستشو و تمیزکاری، افزایش ریت انتقال حرارت در درون راکتورها متوقف و با کاهش زمان انجام واکنش، تولید روزانه در زنجیره «پی.وی.سی» افزایش یافته است و با اجرای این پروژه رفع موانع تولید، میزان شارژ خوراک «وی.سی.ام» هم از ۲۴ به بیش از ۲۶ تن افزایش یافته که این فرآیند زمینه ساز افزایش تولید «پی.وی.سی» پتروشیمی غدیر شده است.

همچنین، صرفه جویی و مصرف بهینه کاتالیست و کاهش به میزان قابل توجه مصرف آب کولینگ از دیگر دستاوردهای فنی اجرای پروژه رفع موانع تولید به شمار می رود که زمینه افزایش سودآوری پتروشیمی غدیر خواهد شد.

یکی دیگر از ویژگی‌های پروژه رفع موانع و گلوگاه های تولید اجرای برنامه تعمیراتی بدون توقف و کاهش تولید بوده که با حضور تیم‌های متخصص عملیاتی و درایت مدیرعامل شرکت این پروژه با حداکثر بهره وری و بدون حادثه انجام شد و با توجه به ظرفیت اسمی تولید «پی.وی.سی» در پتروشیمی غدیر که ۳۶۰ تن در روز بوده هم اکنون با اجرای این پروژه تولید تا سطح ۴۱۳ تن در روز به پایداری رسیده که معادل ۱۱۵ درصد نسبت به ظرفیت اسمی این زنجیره «پی.وی.سی» صنعت پتروشیمی است.

بر اساس این گزارش، اجرای پروژه رفع موانع تولید، برای نخستین بار در سال ۱۴۰۰ تولید پایدار و مستمر روزانه ۴۱۳ تن به ثبت رسیده که امیدواریم با ادامه وضع موجود پایداری تولید از نسبت‌های فعلی عبور کند.

گفتنی است، شرکت پتروشیمی غدیر از ظرفیت تولید سالانه ۲۷۰ هزار تن محصول شامل ۱۲۰ هزار پلی‌وینیل کلراید «پی.وی.سی» و ۱۵۰ هزار تن «وی.سی.ام» وینیل کلراید منومر در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی «بندرماهشهر» برخوردار است.

https://ipna.news/158446کپی شد!
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • فرامرز ژاله ساری دستیابی به این مهم تنها با تلاش و تلاش و تلاش محقق گردید تلاش ستودنی مدیران روسا سرپرستان کارشناسان و تکنسین ها و استادکارهایی که شبانه روز کار کردند. خودم شبها خواب مکانیکال سیل راکتور میدیدم. جا داره از شرکتهایی که در ساخت و آماده سازی برخی قطعات مورد نیازمون در و به همکاران عزیزم
  • فرامرز ژاله ساری دستیابی به این مهم تنها با تلاش و تلاش و تلاش محقق گردید همت ستودنی مدیران روسا سرپرستان کارشناسان تکنسین ها و کارگران افتخار آفرین مجموعه بصورت شبانه روزی منجر به دستیابی به این مهم گردید. از همگی شما سپاسگزارم دغدغه اصلی اداره مطبوعم در این ایام تامین و ساخت مکانیکال سیل های مربوط به راکتورها در فرصتی کوتاه بود. جا دارد از شرکتهایی که در ساخت و آماده سازی برخی قطعات حساس و مورد نیاز مجتمع در داخل کشور عزیزمان، یاری رسانمان بودند تشکر نمایم. در نهایت با عرض احترام به پیشگاه همکاران عزیزم عرض مینمایم که مایه افتخارید. پایا و ایستاده باشید. دوستدارتان فرامرز ژاله ساری رئیس اداره خودکفایی و پشتیبانی ساخت داخل شرکت پتروشیمی غدیر
  • محسن عرض تشکر و خسته نباشید خدمت جناب ژاله ساری و همکاران ارجمندشون در پتروشیمی غدیر بابت رقم زدن این اتفاق بزرگ . جناب ژاله ساری سوالی داشتم از حضورتون قربان تکلیف واحد کلر الکالی شرکت که صحبتهایی مبنی بر احداث و تکمیلش به جهت رسیدن به خودکفایی در تولید کلر بود به کجا رسید؟ به نظر میاد تکمیل این واحد می تونه تولید vcm و بالتبع اون پی وی سی رو به 150 هزار تن اون هم بدون نیاز به خرید edc برسونه. اگه اطلاعی دارید ممنون میشم که اون رو با ما هم در میون بذارید با تشکر