برابری پروژههای ۴ سال اخیر هلدینگ خلیجفارس با بودجه عمرانی یکسال دولت
مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس به تأمین مالی ۷۰ هزار میلیارد تومانی پروژههای هلدینگ خلیجفارس از طریق سیستم بانکی در چهار سال گذشته اشاره کرد و گفت: این مقدار به اندازه بودجه عمرانی یک سال دولت است.
به گزارش خبرگزاری پتروشیمی ایران(ایپنا)؛جعفر ربیعی، در نشست «تأمین مالی از طریق بخش خصوصی و نقش بانکها در توسعه صنعت پتروشیمی» که در این رویداد تخصصی برگزار شد، اظهار کرد: بانکهای کشور هماکنون به نقطهای رسیدهاند که برای همه نیازها، راهحلهای نوآورانه دارند و این نکته بسیار مثبتی است.
وی تصریح کرد: اگر امروز در هلدینگ خلیج فارس و حتی شریکان تجاری این شرکت، سازندگان، پیمانکاران، مشاوران و تهیهکنندگان مواد و کالا، مشکل تأمین مالی وجود داشته باشد، نشان از کمکاری خود ماست، زیرا بهدلیل همکاری بسیار خوب سیستم بانکی، تأمین مالی بهسرعت انجام میشود.
مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس یادآور شد: صنعت پتروشیمی، کمریسکترین صنعت کشور است و بانکها با علم به اینکه تأمین مالی پروژههای صنعت پتروشیمی بهموقع و با سود باز میگردد، همراهی تمام قدی در این تأمین مالی میکنند.
رییعی به نقش مهم سیستم بانکی کشور در بازگشت ارز پتروشیمی به کشور و سامانه نیما اشاره کرد و افزود: بخش زیادی از خیر و برکت در بازار ارز کشور ناشی از ارز پتروشیمی است و بخش عمده بازگشت این ارز مرهون سیستم بانکی کشور است که متأسفانه بهدلیل شرایط تحریمی نمیتوان چندان این موضوع را باز کرد.
وی با اشاره به تأمین مالی ۷۰ هزار میلیارد تومانی پروژههای هلدینگ خلیج فارس از طریق سیستم بانکی در چهار سال گذشته، گفت: این مقدار به اندازه بودجه عمرانی یک سال دولت و به این معناست که در این چهار سال به اندازه بودجه عمرانی یک سال دولت، پروژه تعریف و اجرا شده است.
مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس اظهار کرد: برای تأمین مالی شرکتهای دانشبنیان یک حلقه مفقوده وجود داشت و آن تأمین هزینههای یک کالا برای نخستینبار در یک شرکت دانشبنیان یا تولیدکننده داخلی بود که با ورود صندوق نوآوری نفت، این تولیدکنندگان میتوانند از این صندوق برای تولید نخستین محصول با مکانیسم تعریفشده تسهیلات بگیرند و در گام بعدی پس از ساخت آن قطعه یا تجهیزات و تأیید هلدینگ از سایر حمایتهای سیستم بانکی برخوردار شوند.
دومین نمایشگاه و همایش تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی با مشارکت بیش از ۲۰۰ شرکت دانشبنیان، سازنده تجهیزات، پتروشیمیها، بانکها و مؤسسههای مالی و اعتباری بازار سرمایه از روز دوشنبه (۲۷ بهمنماه) آغاز بهکار کرد و امروز به کار خود پایان میدهد.