توسعه صنعت پتروشیمی با بهره‌گیری از دانش و فناوری‌های نوین

 صنعت پتروشیمی ایران با بهره‌گیری از دانش و فناوری‌های نوین جهان و با تکیه بر کارشناسان خبره خود، مسیر توسعه را با شتاب می‌پیماید.

به گزارش خبرگزاری پتروشیمی ایران(ایپنا)؛ شهاب جوانمردی، عضو کمیسیون بازار پول و سرمایه اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران با بیان اینکه ساخت و تکمیل طرح‌های توسعه‌ای پتروشیمی با توجه به دارا بودن ارزش افزوده بالا می‌تواند به تحولی بزرگ در این صنعت منجر شود، گفت:سرمایه‌گذاری‌های جدید می‌تواند این صنعت را طی سال‌های آتی متحول کرده و منجر به افزایش ظرفیت تولید محصولات متنوع پتروشیمی شود.

عضو اتاق بازرگانی تهران با تاکید بر اینکه صنعت پتروشیمی با بهره‌گیری از دانش و فناوری‌های نوین و با تکیه بر کارشناسان خبره، مسیر توسعه را با شتاب می‌پیماید،افزود: با ادامه راه فعلی و حمایت همه جانبه از این صنعت به ویژه در شرایط تحریم، تا پایان برنامه ششم توسعه، ایران به یک قدرت بزرگ پتروشیمی در سطح منطقه و جهان تبدیل خواهد شد.

وی با تاکید بر ارتقای هرچه بیشتر کیفیت فرآورده‌های تولیدی در مجتمع‌های پتروشیمی برای حضور در بازارهای جهانی تصریح کرد: مجتمع‌ها با تغییر معیارها و افزایش سطح کیفی تولیدات می‌توانند افزون بر تامین نیاز داخل در بسیاری از بازارهای جهانی نیز حضوری گسترده داشته باشند.

جوانمردی عنوان کرد: توسعه صنعت پتروشیمی همگام با سرمایه‌گذاری‌ جدید می‌تواند با مشارکت بخش خصوصی و نظام بانکی کشور با شتاب بیشتری محقق شده و شرایط برای افزایش سطح کمی و کیفی محصولات تولیدی فراهم شود.

این فعال بخش خصوصی ادامه داد: رقابت سالم و انتقال دانش فنی نیز می‌تواند میان مجتمع‌های پتروشیمی کشور همکاری شایسته‌ای را به همراه داشته باشد، همچنین تعامل میان بخش‌های بالادستی و میان‌دستی می‌تواند منجر به توسعه صنایع پایین‌دستی پتروشیمی شود.

وی گفت: تامین به موقع خوراک مورد نیاز صنایع تکمیلی و سرمایه‌گذاری برای متنوع‌سازی محصولات تولید شده در این بخش می‌تواند زمینه را برای تکمیل زنجیره ارزش و افزایش کارآیی بخش‌های فعال در صنایع تکمیلی فراهم کند.

عضو کمیسیون بازار پول و سرمایه افزود: مجتمع‌های پتروشیمی ایران با تولید انواع محصولات پلیمری و شیمیایی متنوع می‌توانند بسیاری از نیازهای داخل را تامین کنند و خوشبختانه با برنامه‌ریزی‌های انجام شده، در آینده نزدیک کالاهایی که از خارج کشور وارد می‌شوند، قابلیت تولید در داخل کشور را خواهند داشت.

 

https://ipna.news/149092کپی شد!
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *