صادرات محصولات پتروشیمی چقدر ارزآوری داشت؟

وزیر نفت گفت: در حوزه محصولات پتروشیمی بالغ بر ۱۲ میلیارد دلار ارز به سامانه نیما تا پایان سال عرضه خواهیم کرد که این میزان در سال گذشته ۶.۴ میلیارد دلار بوده است.

به گزارش خبرگزاری پتروشیمی ایران(ایپنا)،جواد اوجی، وزیر نفت با بیان اینکه خوشبختانه تا پایان امسال وصول درآمدهای نفتی و میعانات گازی نزدیک به دو و نیم برابر شده است افزود: در بحث صادرات گاز طبیعی بالغ بر ۴.۶ میلیارد دلار وصول درآمد داشتیم که این رقم در سال گذشته تنها یک میلیارد و ۲۷ میلیون دلار بوده است.

وی با تاکید بر اینکه بخشی از بدهی‌های سنوات گذشته هم وصول شده است، افزود: علاوه بر این «میزان» صادرات گاز به کشورهای همسایه هم افزایش پیدا کرده است.

وی تصریح کرد: یک نوید دیگر برای مردم این است که در حوزه محصولات پتروشیمی بالغ بر ۱۲ میلیارد دلار ارز به سامانه نیما تا پایان سال عرضه خواهیم کرد که این میزان در سال گذشته ۶.۴ میلیارد دلار بوده است.

تو میتونی فقط کافیه در آخرین لحظه بخوای از زمانت استفاده کنی
بیت کوین تو رو به ماشین رویاهات می‌رسونه!!
این وبینار برای ۱۰۰۰ نفر اول رایگان است(فرصت محدود)
یه فرصت عالی برای ورود به دنیای ارز دیجیتال(رایگان ثبت نام کن)

وی در پایان تاکید کرد که افزایش درآمدهای فروش نفت، گاز، میعانات گازی و فراورده‌های نفتی و پتروشیمی هم از جهت حجمی بوده است و هم از جهت قیمتی و در دولت سیزدهم درآمد حاصل از این فروش به طرق مختلفی وصول شده است.

https://ipna.news/159589کپی شد!
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *