فروش خیره کننده دومین اوره ساز بزرگ کشور در ۶ ماهه اول امسال

بطی ماههای اخیر تقاضای بازار اوره به شدت افزایشی بوده و این روند تقاضا با توجه به رسیدن به فصل پاییز می تواند به رشد بیشتر فروش و درآمد شرکت های تولید کننده اوره بینجامد. این افزایش تقاضا و در پی آن افزایش درآمد شرکت های اوره ساز از چشم سهامداران بازار سهام نیز پنهان نمانده بطوری که سهام شرکت های اوره ساز با تقاضای بسیار مناسبی طی ماههای اخیر روبرو بوده که نشان از خوش بینی سهامداران به سود دهی مناسب و کسب بازدهی از سهام این شرکت ها را دارد.

 

به گزارش خبرگزاری پتروسیمی ایران(ایپنا)،در ایران شرکت های پتروشیمی پردیس، پتروشیمی شیراز، پتروشیمی خراسان و پتروشیمی کرمانشاه اوره ساز های مهم کشور می باشند و شرکت های کود شیمیایی اوره لردگان و پتروشیمی مسجد سلیمان نیز در آینده به جرگه تولید کنندگان این محصول استراتژیک خواهند پیوست.

طبق گزارشات بارگذاری شده بر روی سامانه کدال در شش ماهه اول سال ۱۴۰۰، پتروشیمی پردیس همچنان در صدر تولید کنندگاه محصول اوره قرار دارد و پس از آن پتروشیمی شیراز در رده دوم تولید کنندگان این محصول قرار گرفته است.

فروش خیره کننده دومین اوره ساز بزرگ کشور طی ۶ ماهه اول سال ۱۴۰۰

پتروشیمی شیراز (سهامی عام) طی ۶ ماهه اول سال ۱۴۰۰ موفق به فروش ۵۲ هزار میلیارد ریالی محصولات خود گردید که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل افزایش بیش از دوبرابری داشته است.

بر این اساس فروش شرکت در ۶ ماهه اول سال ۱۴۰۰ شامل ۴۹درصد فروش محصولات داخلی با سبدی متنوع از محصولات نظیر اوره کشاورزی و صنعتی، آمونیاک، اسید نیتریک، نیترات آمونیوم، متانول، آرگون، کود مایع ازته و همچنین فروش ۵۱ درصدی محصولات صادراتی که عمدتا محصول اوره را شامل می شود بوده است.

شرکت در ۶ ماهه اول سال۱۴۰۰ موفق به صادرات ۱۱،۱۴۷ تن کود مایع ازته و ۷،۳۷۲ تن متانول گردیده که نسبت به دوره مشابه قبل به ترتیب افزایش ۴۱۵ و ۱۰۴۵ درصدی را ثبت کرده است.

نقطه قوت و حائز اهمیت پتروشیمی شیراز در رقابت با سایر شرکت های همگروه، تولید محصولات انحصاری از قبیل نیترات آمونیوم و کود مایع ازته می باشد که محصول کود مایع ازته در منطقه خلیج فارس بصورت انحصاری در اختیار این شرکت می باشد.

شرکت در بخش تولید نیز در شش ماهه اول سال ۱۴۰۰ با تولید ۱،۷۵۹،۶۴۳ تن محصول عملکرد مطلوبی داشته و افزایش ۴ درصدی تولید نسبت به دوره مشابه قبل و ۶ درصدی نسبت به ظرفیت اسمی را داشته است.

در ارتباط با نرخ فروش، پتروشیمی شیراز درشش ماهه اول سال۱۴۰۰ اوره صادراتی خود را با میانگین نرخ ۶۹،۶۹۴ میلیون ریال به فروش رسانده است. میانگین فروش اوره صادراتی شرکت های گروه نیز ۶۸،۰۸۸ میلیون ریال بوده است.

از منظر تکنیکالی و روند قیمتی سهم در بازه بلند مدت شرکت پتروشیمی شیراز رشد بالاتری را تجربه کرده است. این شرکت طی روزهای قبل سقف قیمتی قبلی خود را لمس و از آن عبور کرده است.

947F48A6-A940-463D-995B-1FDFFB337882

در بازه زمانی شش ماهه اول سال ۱۴۰۰ شرکت پتروشیمی شیراز از منظر بازده قیمتی سهام بعد از پتروشیمی پردیس در رده دوم قرار گرفته است.

1CAA4005-7365-4510-9CDD-D4A5BDE5AE8B

از منظرمقایسه با شاخص ها نیز همگرایی چارت شرکت پتروشیمی شیراز با شاخص گروه شیمیایی به وضوح قابل مشاهده می باشد.

C5A9DFCA-F876-405B-B427-9596C3020EC0

https://ipna.news/157871کپی شد!